Elfogadóhelyek

 1   2   3   4   5 

Diósi Pál

2700 Cegléd, Búvár utca 4/a

Telefon: 20/982-3178

Kedvezmény: 10%

Szolgáltatások: Épületek külső és belső díszítése, kivitelezése gipsz, műmárvány és műkő anyagú díszítőelemekkel. Kőhomlokzatok és szobrok restaurálása és rekonstruálása középületeken, műemlékeken és magánházaknál. Képző- és iparművészeti tevékenység, épületek díszítése (külső, belső), betűvésés, emléktáblák készítése

Duo Galéria

2700 Cegléd, Szabadság tér 8.

www.duogaleria.hu

Email: info@duogaleria.hu

Telefon: 70/3833-111

Kedvezmény: 10-20%

Kortárs és antik művészeti tárgyak bemutatása és értékesítése. A galéria célja a vásárlói kör kialakítása mellett a művészet szeretetének és értésének terjesztése, a város művészeti életének fellendítése is. A kortárs művészeti alkotások mellett az antik műtárgyak, festmények jelentik az üzlet fő profilját.

Euro Petrol Benzinkút, Étterem és Pizzéria

2700 Cegléd, Ipari Park 1.

http://www.europetrol.hu

Email: info@europetrol.hu

Telefon: 53/501-011

Fax: 53/501-012

Kedvezmény: Éttermi fogyasztásnál 10% (csak a helyszínen)

A ceglédi Ipari Parkba első fecskeként települt be 2003 tavaszán az Euro Petrol üzemanyagtöltő állomás 100%-os magyar vállalkozásként, magántőkéből. Az azóta eltelt időben rengeteget fejlődött a cég, a benzinkúti tevékenység mellett önkiszolgáló autómosóval, étteremmel, házhozszállításos szolgáltatással állunk az polgárok rendelkezésére. A benzinkúthoz tartozik még egy nagyteljesítményű gázolajkút, kamionok és mezőgazdasági gépek kiszolgálására. A szerviz szigeten porszívó és ingyenes keréknyomás beállító áll a vevők rendelkezésére. Nálunk megtalálják a legfontosabb autós kiegészítőket, felszereléseket, autópálya matricát és akár sorsjegyet is vásárolhatnak. Étterem részünk folyamatos akciókkal, kellemes, hangulatos teremmel, meleg étellel és itallal várja a kedves vendégeket, akár elvitelre is.

Favorit Cipő és Budmil Márkabolt

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 7-9.

Email: grohol@t-online.hu

Kedvezmény: 5%

Termékkínálatunkban minőségi női, férfi, gyermek lábbelik, táskák, kiegészítők, sportruházat, ajándéktárgyak, méz található.

Firstep Számítástechnika

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 12.

http://www.firstep.hu/

Email: firstep@firstep.hu

Telefon: 53/311-855

Fax: 53/323-888

Kedvezmény: Szolgáltatási díjakból 20% kedvezmény

Cégünk 1993 óta forgalmaz mindent, ami számítástechnika. Szolgáltatásaink közé tartozik számítógépek, alkatrészek, perifériák, kellékanyagok értékesítése és szervize. 2009 óta Canon, Konica Minolta, Develop fénymásológépek forgalmazását és szervizelését is vállaljuk. A Firstep Számítástechnika, mint NDI partner, a strukturált hálózatépítés specialistája. Műszaki hátterünk, valamint hivatalos AMP bizonyítvánnyal rendelkező munkatársaink biztosítják, hogy az információs infrastruktúrák a legkorszerűbb, leghatékonyabb elemekből épülhessenek fel. Cégünk a régió legnagyobb és legolcsóbb kellékanyag, patron, toner kínálatával várja a kedves vevőit.

Fit For You Fitness

2700 Cegléd, Kőrösi út 19.

www.fitforyou.hu

Telefon: 53/316-623

Kedvezmény: 10%

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód alappillére, az egyik leghatékonyabb betegség megelőző módszer. segítségével életminőségünk és közérzetünk javul, fittebbek, erősebbek, egészségesebbek leszünk! A mozgásra fordított idő és energia már rövid távon is hatványozottan megtérül! Legyen életünk fontos része! Szolgáltatásainkból: Zsírégető, alakformáló, basic step, zsírégető step, pilates, hot iron, soft-ball, fit-ball, spinracing, személyi tréning, flexi-bar

GEKKO Cegléd Képességfejlesztő Játszóház

2700 Cegléd Kőrösi út 32.

http://www.gekkonet.hu

Email: cegled@gekkonet.hu

Telefon: 30/873-95-98

Kedvezmény: 10% beíratkozáskor

Újszülött kortól az általános iskola végéig foglalkozunk gyerekekkel. Komplex pedagógiai vizsgálat, egyénre szabott, játékos képességfejlesztés. Minden nap gyerek nap.

Goods Market Cegléd

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 6/a

Email: goods.market.cegled@gmail.com

Telefon: 70/382-0079

Kedvezmény: 5%

A Goods Market üzlet a 100 Ft-os bolt alapjaira építkező, a kor igényeinek mind termékválasztékban, mind megjelenésben megfelelő iparcikk jellegű vegyes kiskereskedelmi üzlet. A termékpalettán megtalálható vegyiárú, pipere termékek, háztartási műanyagáru, konyha – és lakásfelszerelés, higiénés papíráru, játék – ajándék, papír – írószer, bizsu, dekorkozmetika.

GSM Takács Kft. - Cegléd

2700 Cegléd, Szabadság tér 9.

http://www.gsmtakacs.hu

Email: vodafonecegled@gsmtakacs.hu

Telefon: 70/215-9696

Kedvezmény: Egyedi Vodafone tarifacsomag Cegléd Kártya tulajdonosoknak

Cégünk 2003 végén kezdett el tevékenykedni a mobilkommunikáció területén. 2008-as év elejére már két Vodafone kiemelt partneri üzlettel, valamint egy, már sikeresen működő mobiltelefon webáruházzal büszkélkedhetünk. Cégünk bővülésével, fejlődésével nyílt meg a lehetőség arra, hogy Vevőink fokozott igényeit - a további ütemes növekedés érdekében - minél magasabb színvonalon elégítsük ki. Szolgáltatásaink: A Vodafone Magyarország Zrt teljes készülék és tarifa csomag kínálata, hálózatfüggetlen mobiltelefonok, PDA és PNA készülékek, mobiltelefon és PDA tartozékok, mobilkészülék szerviz, szórakoztató elektronikai cikkek értékesítése.

Gyalog-Galopp Gyermekcipó

2700 Cegléd, Teleki utca 9/a

Email: gyalog.galoppgyermekcipo@gmail.com

Telefon: 20/2525-712

Kedvezmény: 5%

Fő tevékenységünk gyermekcipők forgalmazása, ASSO, RENBUT, SALUS gyógycipők. Ezen kívül egyéb kiegészítők, valamint női cipők is kaphatók. Szeretettel várjuk az érdeklődőket és a vásárlókat!

 1   2   3   4   5 

Hírlevél

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a kártya és az elfogadópartnerek új információiról!

Feliratkozom Leiratkozom

Partnerek

 

  • Cegléd Város Önkormányzata - www.cegled.hu
  • Baross Gábor Program

 

      

 

 

 

 

Cegléd Kártya Ügyfélszolgálat: Erdős Adrián Zotán

Tourinform Iroda - 2700 Cegléd, Kossuth tér 1.

Telefon: 53/ 500 285 +36-20-804-3000
E-mail: info@cegledkartya.hu
Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 8.00-16.00.